Over ons

Meet Matthias Krüger!
Dé man achter de organisatie!

Matthias merkte op dat mensen met diverse problemen en hindernissen werden geconfronteerd bij heel het proces rond zonnepanelen: de continu wisselende visie van overheidsinstanties, de complexe aanvraagprocedures voor subsidies en premies, of de moeilijkheid om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nu precies nodig heeft om zo snel mogelijk uw gewenste return-on-investment te verkrijgen.

Matthias besloot om zijn jarenlange ervaring in de B2C-dienstverlening om te zetten in een project waar hij ten volle achterstaat en in gelooft. Dat werd Bsolar – waar correcte info, duurzaamheid en service hand in hand gaan.

"Met Bsolar streven wij er dag in, dag uit naar om al die zorgen bij u weg te nemen!"

De missie van Bsolar

Investering op maat

Overtuigd van onze service? Super! Voor veel Vlaamse gezinnen is het ondanks de vele voordelen geen sinecure om ook het financiële plaatje rond te krijgen. De langetermijnvoordelen en uw bijdrage aan een duurzame wereld zijn dan wel positief, het moet ook nog betaalbaar zijn.

Ook daar hebben we bij Bsolar aan gedacht! We onderhandelden met enkele kredietverstrekkers om onze klanten de beste voorwaarden aan te bieden. We informeren u graag vrijblijvend over de eventuele maandelijkse aflossing van uw investering!

Wil je graag meer weten over ons?

Scroll to Top