Zonnepanelen

Schieten uw energiefacturen ook steeds door het dak? Met de zonnepanelen van Bsolar houden we dit tegen!

Bij Bsolar kiezen we steevast voor kwaliteit. Het is dan ook logisch dat we enkel met de meest duurzame en hoogtechnologische materialen werken. Met onze glas-glas zonnepanelen bent u steeds gerust dat de door u gemaakte investering niet voor niets zal geweest zijn.

U kiest onze volledig zwarte glas-glas panelen niet alleen voor hun kwaliteit maar ook voor hun design. Ze hebben een zwarte rand waardoor ze op uw dak een strak geheel vormen.  

Glas-glaspanelen zorgen voor minder vermogensverlies en een hoger rendement omdat de zonnecellen, in tegenstelling tot een glas-foliepaneel, beschermd zitten tussen twee glaspanelen. 

Zo zijn ze minder vatbaar voor vocht, weersomstandigheden en mechanische spanningen.

zonnepanelen belinus
zonnepanelen zwart

"Geen verrassingen en de best mogelijke opbrengsten."

Mooie kwalitatieve zonnepanelen zijn echter pas de eerste stap

Waarom u met een gerust hart uw zonnepanelen door Bsolar kunt laten plaatsen:

Bij een investering is het natuurlijk van essentieel belang om te streven naar een maximaal rendement. Met onze hypermoderne en slimme sectorspecifieke software krijgt u hiervoor het best mogelijke advies. Niet alleen brengen haarscherpe luchtfoto’s uw dak perfect in beeld, u krijgt ook een perfecte visuele weergave van hoe we uw project zouden tot stand brengen. We houden met alles rekening: de schaduwimpact, de hellingshoek, en zelfs de werkelijke opbrengst en natuurlijk uw eigen wensen!

Garantie

Bsolar werkt enkel met oerdegelijke glas-glas zonnepanelen.
Zo krijgt u maar liefst:

Onze langdurige servicegarantie is bijzonder uniek in de markt. We zijn er dan ook apetrots op!

Raakt iets defect? Onze fabrikant staat altijd in voor de vervanging of reparatie en alle daarbij horende (rechtstreekse en onrechtstreekse) kosten: dakwerker, voorrijkosten, zonnepanelen, … Niet onbelangrijk want die kosten lopen gauw op in de honderden tot wel duizenden euro’s.

"Met de zonnepanelen van Bsolar bent u altijd klaar voor de toekomst."

Perfecte communicatie

Onze garantie gaat overigens verder dan louter de mogelijke kosten bij een defect. We garanderen ook een perfecte communicatie, dé sleutel tot succes. Daarom worden onze zonnepanelen uitsluitend geplaatst door Nederlandstalige installateurs, tot grote tevredenheid van onze klanten in de huidige veeleisende maatschappij !

Zijn er toch nog zorgen, bijvoorbeeld als het zonnepanelenbedrijf ophoudt te bestaan, dan hebben we ook daar een oplossing voor bij Bsolar!

Onze zonnepanelen zijn ook nog eens herverzekerd via Lloyds in Londen, een financieel dienstverleningsbedrijf met een jarenlange staat van dienst. 

Maak hier uw afspraak voor uw veilige investering en besparing

Scroll to Top