Bsolar, uw partner in duurzame energie

Lijn in "bsolar | zonnepanelen en thuisbattrijen" huisstijl - Ontdek de kracht van zonnepanelen en thuisbatterijen voor een duurzame en energie-efficiënte toekomst. Bij Bsolar streven we naar onafhankelijkheid en milieubewuste energieoplossingen.

Zonnepanelen van topkwaliteit & Belgische afkomst bij Bsolar

Overweegt u de installatie van zonnepanelen, wellicht in combinatie met een thuisbatterij? Vertrouw dan op de expertise van Bsolar in Kapellen. 
Wij zijn al geruime tijd de trotse distributeur van hoogwaardige zonnepanelen van Belgische oorsprong, geproduceerd door het gerenommeerde bedrijf Belinus. Als partner van dit merk zijn we bijzonder verheugd om duurzame zonnepanelen van lokale makelij aan te bieden.

Lijn in "bsolar | zonnepanelen en thuisbattrijen" huisstijl - Ontdek de kracht van zonnepanelen en thuisbatterijen voor een duurzame en energie-efficiënte toekomst. Bij Bsolar streven we naar onafhankelijkheid en milieubewuste energieoplossingen.

Zonnepanelen: De duurzame investering voor uw vastgoedproject

Tegenwoordig zijn zonnepanelen hét middel bij uitstek om uw huis of bedrijf te verduurzamen, en dat is geen loze bewering.
Met zonnepanelen op uw dak produceert u namelijk uw eigen elektriciteit, wat u minder afhankelijk maakt van schommelende energieprijzen.


Met zonnepanelen maakt u gebruik van schone energie, zonder het gebruik van fossiele brandstoffen of de uitstoot van CO2.
Dit heeft niet alleen een positieve invloed op uw energierekening, die aanzienlijk lager zal zijn, maar ook op het milieu. Zo draagt u bij aan uw wooncomfort, financiële voordelen en een schonere planeet. Dat klinkt toch veelbelovend!

Belgisch design

Geplaatst binnen 4 - 6 weken

Hoogopgeleide techniekers

Onze diensten

Zonnepanelen & omvormers

Thuisbatterijen

Wallboxen & laadpalen

Airco’s & waterpompen

Zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Energie-Onafhankelijkheid: Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen stroom op en bent u minder afhankelijk van energiebedrijven en hun schommelende prijzen. Uw energievoorziening is in uw eigen handen.

Schone Energie: Zonnepanelen genereren schone energie zonder het gebruik van fossiele brandstoffen of de productie van schadelijke CO2-uitstoot. U draagt bij aan een duurzamere planeet en profiteert tegelijkertijd van lagere energiekosten.

Lagere Facturen: Met zonnepanelen zal uw energiefactuur aanzienlijk lager zijn. Uw investering betaalt zichzelf terug door de besparingen op uw maandelijkse rekeningen.

Belinus Solar: onze hoogwaardige partner

Bij Bsolar hebben we een speciale band met Belinus Solar, een Genks bedrijf dat hoogwaardige zonnepanelen van Belgische makelij produceert. We zijn er trots op om nauwe partners te zijn van dit gerenommeerde merk. In het bijzonder willen we de IBC M8 Ultra Black zonnepanelen van Belinus onder uw aandacht brengen. Deze panelen behoren tot de meest geavanceerde en stijlvolle op de markt, met een prachtige esthetiek en indrukwekkende prestaties.

De voordelen van IBC M8 Ultra Black zonnepanelen:

Elegant design: 

De IBC M8 Ultra Black panelen zijn ontworpen met oog voor detail, en hun strakke zwarte afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan uw woning of bedrijfspand.

Hoog rendement: 

Deze panelen presteren uitmuntend en leveren een indrukwekkende opbrengst. U krijgt meer stroom met minder panelen, wat betekent dat u uw dak optimaal kunt benutten.

Duurzaamheid: 

Belinus staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De IBC M8 Ultra Black zonnepanelen zijn gebouwd om lang mee te gaan en uw investering op de lange termijn te beschermen.

Ontdek de kracht van duurzaamheid

Bij Bsolar zijn we vastberaden om de toekomst van duurzame energie vorm te geven. De IBC M8 Ultra Black zonnepanelen zijn een uitstekend voorbeeld van wat er mogelijk is op het gebied van energie-efficiëntie en stijl. Word een pionier in de groene revolutie en maak gebruik van de kracht van de zon met onze hoogwaardige zonnepanelen. Als u op zoek bent naar budgetvriendelijkere oplossingen of meer informatie over hoe we uw duurzame energiedoelen kunnen bereiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen creëren we een duurzamere en energie-efficiëntere toekomst.

Omvormers

De kracht en betrouwbaarheid van onze omvormers

Op zoek naar een betrouwbare partner in duurzame energie? Bsolar introduceert met trots nu ook Solis omvormers in zijn gamma. 
De kracht en prestaties van deze omvormers tillen uw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau.

Efficiëntie & innovatie:

Solis omvormers zorgen voor een vlekkeloze omzetting van gelijkstroom naar bruikbare wisselstroom. Deze technologie maximaliseert uw energieopbrengst.

Duurzaamheid & Betrouwbaarheid:

Onze omvormers zijn ontworpen voor een lange levensduur, consistente prestaties en minstens 10.000 laadcycli. U kunt vertrouwen op hun betrouwbaarheid.

Op Maat Gemaakte Oplossingen:

Elk project is anders. Bij Bsolar begrijpen we dat. Daarom bieden we op maat gemaakte energieoplossingen met omvormers die perfect bij uw wensen en budget passen.

Bij Bsolar zijn we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u interesse in technische specificaties, of wilt u meer weten over budgetvriendelijke opties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw duurzame toekomst vormgeven en uw energie-efficiëntie verhogen.

Thuisbatterijen

Uw energie onder uw controle

Bij Bsolar gaan we een paar stappen verder dan alleen groene dromen; zoals bijvoorbeeld met onze Belinus Energiewall HV thuisbatterijen. Deze innovatieve batterijen tillen uw groene energievoorziening naar een hoger niveau, waardoor u profiteert van maximale zelfvoorziening, financiële besparingen en milieuvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor Belinus Energiewall HV?

Maximale Zelfvoorziening: Met de Belinus Energiewall HV bent u niet langer afhankelijk van het elektriciteitsnet. U kunt uw opgeslagen energie gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt, waardoor uw zelfvoorziening toeneemt.

Financiële Voordelen: Bespaar op uw energierekening door de opgeslagen zonne-energie te gebruiken. Daarnaast kunt u profiteren van terugleververgoedingen wanneer u overtollige energie aan het net levert.

Milieuvriendelijkheid: Door uw eigen groene energie op te slaan en te gebruiken, draagt u actief bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en de bescherming van het milieu.

Veiligheid & Betrouwbaarheid: Belinus staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Energiewall HV thuisbatterijen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en zijn voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën.

Onze focus op u

Bsolar is toegewijd aan het brengen van een duurzame toekomst binnen handbereik. Met thuisbatterijen haalt u de kracht van hernieuwbare energie in uw eigen huis. We begeleiden u gedurende het hele traject, van advies en installatie tot monitoring en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt profiteren van de voordelen van thuisbatterijen en uw duurzame toekomst te beginnen. Samen creëren we een groenere en energie-efficiëntere wereld.

Wallbox & laadpaal

Waarde verhogen met betrouwbare & duurzame oplossingen

Bij Bsolar begrijpen we de noodzaak om vastgoed te presenteren dat voldoet aan de wensen van veeleisende huurders en kopers. Daarom bieden we hoogwaardige laadpalen en wallboxen die niet alleen zorgen voor een aantrekkelijke laadoplossing, maar ook de waarde van uw vastgoed aanzienlijk kunnen verbeteren.

Huawei FusionCharge AC-laadpaal:

Indrukwekkende Snelheid: De Huawei FusionCharge AC-laadpaal levert een krachtig vermogen om uw elektrische voertuig snel op te laden. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan wachten en meer tijd kunt besteden aan de dingen die ertoe doen.

Slimme Connectiviteit: Met de bijbehorende app kunt u uw laadsessies moeiteloos beheren en monitoren. U hebt de controle over uw laadproces, zodat het altijd past bij uw schema en behoeften.

Veiligheid Voorop: Onze laadpaal is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw voertuig en laadsessies altijd beschermd zijn.

Compatibiliteit: Of u nu een Tesla, een BMW of een ander merk elektrisch voertuig heeft, onze Huawei FusionCharge AC-laadpaal is compatibel met alle gangbare modellen.

Veton Wall Wallbox:

Compact en Gemakkelijk te Gebruiken: De Veton Wall wallbox is speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke interface is hij perfect voor dagelijks opladen.

Betrouwbaarheid: U kunt altijd rekenen op de betrouwbaarheid van de Veton Wall wallbox. Deze krachtige wallbox zorgt ervoor dat uw voertuig klaar is voor uw volgende reis.

Thuis opladen: U kunt uw elektrische voertuig opladen vanuit het comfort van uw huis, waardoor u niet afhankelijk bent van openbare laadstations. Dit bespaart u tijd en geld.

Compatibiliteit: Net als onze laadpaal is de Veton Wall wallbox compatibel met de meeste elektrische voertuigen.

Als professional in de vastgoedsector begrijpt u het belang van het aanbieden van vastgoed dat voldoet aan de behoeften van uw klanten. Onze laadpalen en wallboxen dragen bij aan de aantrekkelijkheid en waarde van uw vastgoed. We helpen u graag bij het selecteren van de juiste oplossingen voor uw projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw project te bespreken.

Airco's & warmtepompen

Ontdek het comfort van onze airco's & warmtepompen

Bij Bsolar begrijpen we dat comfort in zowel residentiële als commerciële ruimtes van het grootste belang is. Onze geavanceerde airconditioningsystemen bieden de perfecte oplossing om uw binnenklimaat te regelen en te zorgen voor een aangename omgeving, ongeacht het weer buiten.

Krachtige koeling en verwarming met onze airco'

Onze airconditioningproducten zijn ontworpen om efficiënt te koelen tijdens de warme zomermaanden en te verwarmen tijdens de koude winterdagen. Ze bieden niet alleen comfort, maar ook energiebesparing en milieuvriendelijke prestaties. Door de geoptimaliseerde technologie en betrouwbare werking zijn onze airco’s de ideale keuze voor elk type woning of bedrijfspand.

Voordelen van onze airco's:

  • Efficiënte koeling en verwarming voor elk seizoen.
  • Energiebesparing dankzij geavanceerde technologie.
  • Een optimaal binnenklimaat voor maximaal comfort.
  • Betrouwbare prestaties met minimale onderhoudsbehoeften.

Innovatieve warmtepompen voor duurzame verwarming

Naast onze airconditioningsystemen bieden we ook innovatieve warmtepompen voor verwarming in de winter. Onze warmtepompen benutten hernieuwbare energiebronnen, zoals de warmte van de lucht of de grond, om uw huis op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier te verwarmen. Ze leveren constante en betrouwbare prestaties en dragen bij aan een duurzamere toekomst.

Waarom kiezen voor Bsolar airco's en warmtepompen

  • Comfortabele en efficiënte klimaatregeling.
  • Energiebesparing en milieuvriendelijke prestaties.
  • Betrouwbare systemen met weinig onderhoud.
  • Deskundig advies en professionele installatie.

Bij Bsolar geloven we in het bieden van oplossingen die uw woon- en werkomgeving comfortabeler maken en tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen. Onze airco’s en warmtepompen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar efficiënte, duurzame verwarmings- en koelingsoplossingen. Creëer een comfortabel binnenklimaat en draag bij aan een groenere toekomst met Bsolar.

Ongeziene garanties

Onze missie omvat het verkleinen van de ecologische voetafdruk samen met onze klanten, door hoogwaardige zonnepanelen en thuisbatterijen toegankelijk te maken en uitsluitend te werken met de beste producten op de markt. Bovendien bieden we zeer sterke garantievoorwaarden (zoals full-service garantie!) zodat uw groene installatie blijft functioneren.

Samen met onze klanten streven we ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Door onze service benadrukken we niet alleen de meerwaarde van groene en duurzame installaties voor uw woning, maar dragen we ook bij aan een significante verlaging van uw EPC-waarde.

Neem contact met ons op of vraag uw offerte aan

Scroll to Top

Vraag uw offerte aan

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op